Leverans
Fraktavgiften inom Sverige är 39kr. Handlar du för 499kr eller mer erbjuder vi gratis frakt!

Inom Europa är fraktavgiften 80kr, och utanför Europa 150kr. Beställningar som skickas till andra länder än Sverige kan vi tyvärr inte erbjuda fria byten på. 

Dina varor levereras inom 1-5 dagar inom Sverige. Alla beställningar skickas med Posten AB eller Schenker, med reservation för eventuella förseningar orsakade av dessa. Försändelsen kommer antingen direkt i brevlådan eller så skickas det en avi hem till dig (alternativt ett sms) om att dina varor finnas att hämta på ett utlämningsställe.

Ditt paket ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar. Därefter skickas det tillbaka till Ecosphere som debiterar en avgift på minst 300kr för frakt och hanteringskostnader. Om du av någon anledning ångrat dig när paketet har skickats från oss, måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till Ecosphere för att undvika extra avgifter.

I den mån det är möjligt återanvänder vi emballage, förpacknings- och fyllnadsmaterial när vi postar din leverans, allt för att minska resursslöseri.

Vill du returnera något?

  • Kontakta mig på Pernilla@ecosphere.se innan du skickar tillbaka något.
  • Du kan returnera en produkt inom 14 dagar från leverans.
  • Du som kund står själv för eventuell fraktkostnad vid en retur.
  • Produkten får inte vara använd om du vill returnera den. Givetvis går det bra att prova kläder etc.
  • Vill du istället byta till en annan produkt eller storlek? Maila Pernilla@ecosphere.se så ordnar vi det.
Annonser