Köpvillkor
Vänligen läs igenom våra köpvillkor noga innan du lägger din beställning. Vid en beställning hos Ecosphere godkänner du automatiskt dessa villkor.

När du beställer hos Ecosphere måste du vara 18 år eller äldre, är du yngre än 18 krävs målsmans godkännande.

Alla beställningar är bindande och samtliga priser anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms. Vi reserverar oss för eventuella produktförändringar, prisjusteringar, färgavvikelser samt att vi inte kan garantera att alla bilder återger produktens exakta utseende. Alla varor som säljs i butiken finns i lager om inget annat anges. Lagerstatusen uppdateras löpande, men vi reserverar oss för eventuella avvikelser. Om en vara inte skulle kunna levereras kontaktar vi dig omgående.

Kontaktuppgifter kommer aldrig spridas till tredje part utan ditt godkännande.

Betalningsalternativ
Betalning sker via Klarna Faktura eller direktbetalning via PayPal.


Övrigt
Vid en eventuell tvist där köparen är en privatperson följer vi alltid Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.
Ecosphere är befriat från skadestånd och andra påföljder om vi inte kan leva upp till våra åtaganden på grund av skäl utanför vår kontroll, såsom krig, ingripande av myndighet, oroligheter, strejker, olyckshändelser, inbrott eller naturkatastrofer etc.

Undrar du något?

Skicka då ett mail till Pernilla@ecosphere.se !

Ecosphere.se är en del av firman Ekoenkelt, och innehar FA-skattsedel.

Annonser