Vad saknar ni hos Ecosphere?

2016 blir förhoppningsvis ett väldigt spännande år för Ecosphere! Jag har förhoppningar om att butiken får fortsätta växa, och hitta nya kunder som tycker att hållbart är helt rätt väg att gå, och att jag kommer ha möjlighet att ta in nya märken. Om allt rullar på håller jag alla tummar jag har för att en egen liten fysisk butik i Stockholm slutar vara en dröm och blir verklighet framåt hösten/vintern!

MEN – nya märken är ju en lite enklare dröm än en egen butikslokal. Och vilka är bättre att fråga än just er som handlar hållbart vilka märken ni saknar/skulle önska fanns hos Ecosphere? Dam- och herrkläder & accessoarer är ju grejen – så släng gärna in en kommentar här ifall ni har några önskemål! Likaså vore jag superglad över önskningar på plagg, accessoarer, färger, storlekar eller annat som ni önskar ni kunde köpa ekologiskt/etiskt hos Ecosphere. Det är långt ifrån alla önskningar jag kommer kunna uppfylla, men jag lovar att det kommer ge mig bra inspiration för att göra butiken ännu bättre för er! Ingen önskan är för galen heller, så jag blir bara glad om ni lättar på hjärtat bland kommentarerna!

9dcbcc_b132b19e00b8407ba9c72cb4157ff9e9

3 reaktioner på ”Vad saknar ni hos Ecosphere?

  1. Hej. Jag hade gärna sett jeans i kortare benlängd än 32. :) sen kanske lite trosor i svart och fler modeller.
    Men gillar verkligen många av kläderna i din butik! :) flera saker som jag skulle vilja ha men inte riktigt behöver just nu. Det som är bra med dyrare kläder, man shoppar mer efter ett faktiskt behov än bara för att nåt är snyggt.

    Gilla

    1. Hej! Tack för input! :)
      Ja, kortare jeans vore grymt (jag behöver själv mindre än 32 i längd) men är svårt att få tag på. De flesta jeansmärken gör bara en, max två, längdstorlekar pga att de inte är tillräckligt ”stora” för att kosta på sig många olika varianter. Men jag lovar att hålla ögonen öppna!

      Gällande trosorna så kommer din önskan gå i uppfyllelse redan till hösten! Då kommer det underkläder i bland annat svart från två olika märken!

      Vad roligt att du gillar butiken! Och som du säger – kostar det lite mer så tänker man ju efter före man köper, och köper därmed saker man verkligen vill ha. :)

      Gilla

Lämna en kommentar