Lately from @ecospherese ‘s Instagram

78298-266900b790f047e49638ce1becc84d30

Yay! – Moyi Moyi’s fantastiska bucket bag har äntligen anlänt till ecosphere.se i brunt. Finns sen tidigare i svart, och är verkligen en magiskt snygg väska. Handgjord i Nigeria med fullt fokus på socialt hållbar produktion. Jag har själv en i svart som kommer vara en trogen följeslagare i många år framöver!

IMG_2834

Vårnyheterna från Kowtow har landat i butiken, bland annat snygga Swing Dress och Turtle Neck Top!

IMG_2841

Bra bastishor får man aldrig nog av – en ny favorit är den grå på bilden som kommer från Kowtow. Finns även i svart och vitt, perfekt mini-oversized, längre ärmar som är perfekta att rulla upp och bra längd! Love! Passar kalasbra med ett par schyssta jeans, typ Dark Inega från Monkee Genes!

IMG_2843

Bästa snygg-mysbyxan kommer ju som bekant från Kowtow och har sen en tid tillbaka funnits i svart i butiken – men finns nu också i randigt! Hej våren!

IMG_2851

Kuyichi bjuder på lite outfitinspiration, och allt utom skorna kan du hitta hos Ecosphere. Ekologisk bomull & vegetabiliskt garvat läder – ja tack!

IMG_2882

Sen är ju våren på ingång (ibland är den nästan här på riktigt..) och då kan man ju inte få nog av vårjackor. Du hittar alla Ecospheres damjackor här!

En reaktion på ”Lately from @ecospherese ‘s Instagram

Lämna en kommentar